Sivut

torstai 25. tammikuuta 2018

Prologi

Lumottujen tarina alkaa! Olen aika fiiliksissä, kun pääsen aloittelemaan uutta tarinaa! Ulkoasu ja kaikki on vielä vähän vaiheessa, mutta olen halunnut saada tämän ulos jo tosi pitkään. En valota tässä vaiheessa tämän enempää, (koska en taaskaan ole suunnitellut ihan loppuun asti) joten aika näyttää mitä tuleman pitää. Ensimmäisestä osasta en osaa luvata mitään, todennäköisesti tämänkin tarinan päivitystahti tule olemaan todella hidas. Tässä kuitenkin mielenkiintoa mahdollisesti herättelemään prologinpätkä.

Tervetuloa!

Olipa kerran suuri ja kaunis talo. Seinät olivat lumenvalkoiset ja kolme kerrosta kohosivat kohti taivaita kuin linnan tornit. Mahtavia ovia reunustivat ruusuköynnökset ja pihalla kasvihuoneessa kasvoi maailman kauneimpia kasveja.Talo huokui onnea jokaista valkoisena hehkuvaa tiiltä myöten.Talon asukkaat, Kuningas, Kuningatar ja pikkuinen Prinsessa, olivat mitä onnellisin pieni perhe. Kuningas rakasti vaimoaan ja tytärtään enemmän kuin mitään maan päällä.Nuo kolme elivät onnellista elämäänsä, kunnes eräänä päivänä taivalle lipui tumma pilvi, joka jäi sinne ikuisiksi ajoiksi.Kuningatar sairastui ja kuoli.Murheen murtama Kuningas hukuttautui työhönsä, ja pieni Prinsessa oppi pitämään yksinäisyydestä.Kuningas meni uudelleen naimisiin, vaikka sydämessään kaipasi yhä Kuningatarta. Äitipuolella oli ennestään poika, vain vähän Prinsessaa nuorempi.Prinsessa arasteli heitä, kuten kaikkia muitakin ihmisiä, ja sulkeutui huoneeseensa leikkimään päivät pitkät yksinäisiä leikkejään.Ei Prinsessa siitä huolimatta ollut onneton. Aina joskus hän teki kävelyretkiä metsään ja saattoi istahtaa puun juurelle moneksi tunniksi. Ja jos hän kuunteli oikein tarkasti, hän saattoi kuulla, miten kukat huokailivat hiljaa ja perhoset kuisikivat hänelle salaisuuksiaan.

22 kommenttia:

 1. Vaikuttaa kiinnostavalta, en oikein osaa sanoa Prinsessasta tai muista vielä mitään, mutta alku tosiaankin vaikuttaa hyvältä. Jään seurailemaan. Linkitin tämän myös omaan blogiini. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Tämän perusteella ei tosiaan pysty oikein sanomaan mitään, mutta tulevat osat selventänevät asioita :D Linkitin sinut myös!

   Poista
 2. *Päästää pieniä "Kii kii kii" -ääniä ja hieroo kämmeniään vastakkain*
  Vai tällaista sitä suunniteltiin :o Katsokaa mielenkiintoni herätetyksi. Pidän tästä kansantarina-kehyksessä tässä pikku prologissa ;) Onkohan Äitipuoli niin kuin äitipuolet monesti?

  Ja aivoni tilalla on jokin roska koska korvieni välissä soi nyt sattuneesta syystä "Satuprinsessaa ei ollutkaan..."

  Köh.
  Jatkoa odotamme innolla *peukku*
  (Ja ihana taivashack) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaista! Mukava kuulla että tykkäsit, itse aloin jo epäillä, että tää olisi tosi korni aloitus :D Äitipuolen äitipuoleus ja sadun satumaisuus selvinnee aikanaan (kun selviäisi ensin minulle). Kiitos kovasti kommentista!

   Poista
 3. No niin, tämähän alkaa suorastaan kuin Tuhkimo-satu konsanaan :D Luulen, että tämä on joku tarina, jota pikku Prinsessa mielessään kertoo perheestään... Toivottavasti äitipuoli ei osoittaudu yhtä ilkeäksi kuin äitipuolet yleensä saduissa tuppaavat osoittautumaan. Satumainen viitekehys vihjaisi kylläkin vähän siihen suuntaan.

  Tämä vaikuttaa erittäin jännittävältä, jään seurailemaan! Ja linkitän ehdottomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lievää yhteneväisyyttä havaittavissa.. Mutta joo, hyvä arvaus! Kiitoksia kovasti kommentista, linkittelen sutkin!

   Poista
 4. Tää alko jotenkin salamyhkäisesti/satumaisesti... :) Mielenkiintoa herättävä oli kyllä. Saa nähdä, millaiseksi äitipuoli osoittautuu.

  Jäänpä seurailemaan ja linkitän tietysti :)

  (-Tohya)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Linkittelen sut myös. Kiitoksia kommentista! :)

   Poista
 5. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, jään odottelemaan tulevia osia. Linkitin tämän muuten blogiini. :)

  VastaaPoista
 6. Nätti talo! Tarinan idea vaikuttaa tässä vaiheessa mielenkiintoiselta ja jotenkin myös suloiselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! (köh köh, valmistalo :D) Mukava kuulla, että mielenkiintoa on herännyt!

   Poista
 7. Uuuh, tämähän alkaa mystisesti, tykkään!
  Tulee jostakin syystä mieleen sarja Olipa kerran, ehkäpä tässä on hieman Lumikin makua Äitipuolineen kaikkineen...? no, se jää nähtäväksi.
  Tykkäsin myös kuvanmuokkauksista, semmoinen utuinen tunnelma välittyi!
  Jään odottelemaan jatkoa!
  Linkkasin tämän myös Stormeille ja Luumun tarinoihin, kuten kyselitkin Stormien chattiboxissa, saat kans linkata mun tarinat tänne kunhan ehdit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Hmm, ei huono ajatus, saapa nähdä mitä tästä vielä kehkeytyy! Jes, itsekin olen aika tyytyväinen noihin muokkauksiin, viittaavat kenties siihen että tässä ollaan menneisyydessä. Ihana sana tuo utuinen! Ja apua, toki linkitän sun stoorit, piti tehdä se aikoja sitten!

   Poista
 8. Kävin tutustummassa uuteen tarinaan! Mielenkiintoinen aloitus, satumainen etten sanoisi! :D Tuli mieleen, että pikkutyttö on ehkä tarinan kertoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, mukava että kiinnostuit! Oikeassa olet, juuri tuon tytön tarina tämä tulee olemaan. Linkitän Myrskyluodot tänne!

   Poista
 9. Hei! Jostain syystä chättiboksisi ei minulla toimi, joten ilmoitan täällä: Fardasten osa 29 on ulkona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, boxin kanssa on ollutkin ongelmia. Käynpä lukemassa!

   Poista
 10. FlameGirlien Simsmaailma elää jälleen!
  Linkittelin sinun uuden tarinasi, olisi kiva jos linkittelisit takasin ja ilmoittaisit uusista osista^^

  (taloesittely julkaistu myös simsmaailman puolella)

  -FlameGirl
  https://simsmaailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai linkitän, kiva että olet palannut! Käynkin lukemassa!

   Poista
 11. Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta, jään ilman muuta seuraamaan mitä tulevan pitää! Lumikkihan tästä tulee mieleen.

  Jos haluat, käy vilkaisemassa minun uutta tarinaani :)
  https://vaahteratie14.blogspot.de/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa että tykkäsit!Ja ilman muuta käyn katsomassa tarinaasi!

   Poista